Uitnodiging boostervaccinatie aanvragen

Deze maand is de overheid gestart met de boostervaccinatie campagne voor kwetsbare mensen. Ook het zorgpersoneel met direct patiëntencontact is inmiddels aan de beurt. Inmiddels is het mogelijk voor zzp’ers in de zorg om een uitnodiging aan te vragen en voor (kleine) zorgaanbieders.

Wanneer je als zelfstandig zorgaanbieder staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel met een zorg gerelateerde SBI-code's ( door RIVM bepaald welke, info vind je via onderstaande knop), kun je via deze weg een uitnodiging opvragen. Door het doorlopen van het formulier hieronder ontvang je direct een uitnodiging met een unieke code in je e-mail.

(kleine) zorgaanbieders met medewerkers kunnen ook via onderstaande formulier codes en een modelbrief ontvangen. Meer informatie vind je in de e-mail die je ontvangt na het invullen van onderstaand formulier.

Wanneer?
Je kunt de extra prik halen vanaf 3 maanden na jouw laatste coronavaccinatie. Je kiest zelf of je de extra vaccinatie wilt.
- Ben je na jouw laatste prik nog positief getest op corona? Plan dan jouw afspraak voor de extra prik 3 maanden nadat je corona hebt gehad.
- Krijg je ook een griep- of pneumokokkenprik? Plan dan jouw afspraak voor de coronaprik minimaal 14 dagen ervoor of 14 dagen erna.

Hoe ontvang ik de uitnodiging?
- Vul het formulier onderaan de pagina in. Let op dat je geen typfouten maakt in het mailadres.

Wat kun je met de uitnodiging?
- Elke uitnodiging is voorzien van een unieke code waarmee je bij de GGD kenbaar kunt maken dat je graag de boosterprik wilt. Nadat je je hebt aangemeld, neemt de GGD contact met je op zodra je daadwerkelijk aan de beurt bent. Meer informatie over de route vind je in de e-mail die je ontvangt na het indienen van je aanvraag voor de uitnodiging.

Mocht je vragen hebben over dit proces neem contact op middels info@solopartners.nl.

Vul het onderstaande vaccinatie aanvraagformulier in

Ik ben een zzp'er in de zorg.
Ik ben een PGB-Zvw zorgverlener.
Ik ben werkgever met zorgverleners in dienst.